Privatlivspolitik

Hvordan håndterer jeg personfølsomme oplysninger?

Noterer kun aftaler med fornavn og telefonnummer i min kalender. Kalenderen opbevarer jeg i min arbejdstaske, og hvis ikke jeg har den med mig, er kalenderen i et aflåst skab.

I de tilfælde, hvor jeg tager noter, skriver jeg kun fornavnet. Alle notater befinder sig i et aflåst skab og makuleres efter endt forløb.

Jeg skriver ikke personfølsomme oplysninger på mail eller sms (udover personens navn, mobilnummer og mailadresse), og hvis personen selv skriver om personfølsomme oplysninger på min mail eller sms, er det udelukkende personens eget ansvar.

Jeg opbevarer ingen personfølsomme oplysninger digitalt udover personens navn, telefonnummer og mailadresse. Personen kan til enhver tid bede mig slette disse.

Jeg har tavshedspligt overfor tredjepart i forhold til alle personfølsomme oplysninger, men hvis personen ønsker, at jeg videregiver oplysningerne til tredjepart, er dette muligt.

Jeg kan dog bryde min tavshedspligt og kontakte myndighederne, hvis kunden fortæller om handlinger, der er kriminelle eller vedrører selvmordstanker.

 

Anne Marie Jessen

Psykoterapeut og Sexolog